επάνω
 
 
  Αραβίδης Τεχνική Εμπορική Εταιρεία    
 
 
       
Επιλογή γλώσσας/choose Lang
 
 
   
 
     
   
Φιλοσοφία | Αραβίδης  
   
 
   
 
   
 
   
 

Αντλίες

Διαθέτουμε αντλίες για κάθε εφαρμογή. Χάρη στη συνεργασία μας με πολλές εταιρίες και στη μεγάλη εμπειρία μας και το εξειδικευμένο προσωπικό μπορούμε να σας προσφέρουμε την κατάλληλη αντλία για την εφαρμογή σας.

 • Πιεστικά για οικιακή και επαγγελματική χρήση

  Πιεστικά για οικιακή και επαγγελματική χρήσηΠιεστικά συγκροτήματα αποτελούμενα από αντλία, πιεστικό δοχείο και όλους τους απαραίτητους αυτοματισμούς, για την ανύψωση της πίεσης σε οικίες, κτίρια και βιομηχανίες. Διατίθενται και συγκροτήματα με δύο, τρεις ή και παραπάνω αντλίες ανάλογα την περίπτωση για μεγαλύτερη ευελιξία στις ανάγκες κάθε εφαρμογής.

 • Υποβρύχιες αντλίες γεωτρήσεων

  Υποβρύχιες αντλίες γεωτρήσεωνΥποβρύχια αντλητικά συγκροτήματα για γεωτρήσεις αποτελούμενα από αντλία και υποβρύχιο κινητήρα ισχύος από 1.5 ΗΡ μέχρι 200 ΗΡ, για γεωτρήσεις από 3 μέχρι 12 ίντζες.
  Αντλίες ακτινικές και μικτής ροής με όλους τους συνδυασμούς υλικών σώματος-πτερυγίων, ανοξείδωτα χυτοσυδιρά συνθετικά. Κινητήρες ελαιόψυκτοι και υγρόψυκτοι.

 • Αντλίες λυμάτων - ακαθάρτων

  Αντλίες λυμάτων / ακαθάρτωνΥποβρύχιες αντλίες ακαθάρτων- όμβριων υδάτων, λυμάτων και λάσπης. Εφαρμογές για αντιπλημμυρική προστασία, άντληση υδάτων, σταθμούς μεταφοράς λυμάτων, βιολογικούς καθαρισμούς. Σταθμούς ανύψωσης λυμάτων σε κτίρια που ο αγωγός αποχέτευσης είναι ψηλότερα από την χαμηλότερη στάθμη του κτιρίου. Αντλίες ισχύος από 0,5ΗΡ μέχρι 30ΗΡ.

 • Φυγόκεντρες αντλίες επιφανείας

  Φυγόκεντρες αντλίες επιφανείαςΦυγόκεντρες αντλίες για παροχή ύδατος από 0,5 μέχρι 840 m3/h και μανομετρικά από 1 μέχρι 1000 mH. Για εφαρμογές παροχής νερού, για άρδευση, ύδρευση, βιομηχανία, θέρμανση, ψύξη.

 • Αντλίες ειδικών εφαρμογών
  Βιομηχανία τροφίμων, χημικών, χαρτοβιομηχανία, πετρελαίου, θαλάσσης

  Αντλίες ειδικών εφαρμογών Αντλίες για κάθε είδους υγρά, με υψηλό ιξώδες ή διαβρωτικά υγρά. Αεραντλίες, βαρελαντλίες, δοσομετρικές αντλίες, αντλίες θετικής εκτόπισης, γραναζωτές, αυτόματης αναρρόφησης.

 
   
 
   
 
   
     
     
     
 
Γρήγοροι σύνδεσμοι
 
 
ΑΡΑΒΙΔΗΣ ΑΕ
 
     
 

2ο χλμ
Κατερίνης - Ν. Εφέσσου

Τηλ.: 23510 47030

Service: 23510 47036

Φαξ: 23510 47039

 

web: www.aravidis.net

e-mail: info@aravidis.net

 
 
Πολιτική Απορρήτου