επάνω
 
 
  Αραβίδης Τεχνική Εμπορική Εταιρεία    
 
 
       
Επιλογή γλώσσας/choose Lang
 
 
   
 
     
   
Φιλοσοφία | Αραβίδης  
   
 
   
 

Εταιρεία

Η εταιρεία ΑΡΑΒΙΔΗΣ ΑΕ ιδρύθηκε το 1981 από τους αδελφούς Αραβίδη και κατάφερε με συνέπεια και μεθοδικότητα να κερδίσει τα τελευταία 30 χρόνια ηγετική θέση στον χώρο της.

Μέσα από μια μακρόχρονη εμπειρία και μια στρατηγική σκέψη εξέλιξης πέτυχε την σταδιακή ανάπτυξη της τόσο σε διοικητικό όσο και σε τεχνικό επίπεδο επενδύοντας σε σταθερούς επιχειρηματικούς βηματισμούς.

Σήμερα η εταιρεία ΑΡΑΒΙΔΗΣ ΑΕ στεγάζεται σε ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις  εκτάσεως 3000 τετραγωνικών μέτρων και έχει διαχωρίσει τις λειτουργίες της με τέτοιο τρόπο ώστε αυτές  να αφορούν μόνο με εξειδικευμένη φιλοσοφία το εμπορικό ή το τεχνικό τμήμα αντίστοιχα.

Αντικείμενο του εμπορικού τμήματος είναι το εμπόριο αντλιών, μηχανημάτων και εργαλείων αλλά και διαφόρων άλλων προϊόντων με σημαντική αναφορά σε αυτό το σημείο ότι  η εταιρεία φροντίζει να ανανεώνει και να εμπλουτίζει συνεχώς τα προϊόντα της προσπαθώντας  να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της.

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί  ότι ο βασικός επαγγελματικός προσανατολισμός της εταιρείας συνδυάζει τις χαμηλές τιμές, την ποικιλία και την άνεση ενός μεγάλου πολυκαταστήματος με την φιλική σχέση και την εξυπηρέτηση του συνοικιακού καταστήματος. Με λίγα λόγια επιχειρεί μια προσπάθεια να προσεγγίσει απόλυτα όλες τις απαιτήσεις των πελατών της στον τομέα εργαλείων αναλώσιμων, λειτουργώντας για την ακρίβεια, σαν ένα one-stop shop που στόχο έχει την εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος για τον πελάτη.

Από την άλλη πλευρά αντικείμενο του τεχνικού τμήματος είναι η μελέτη, η εγκατάσταση και το service (συντήρηση και επισκευή) Η/Μ έργων ύδρευσης, άρδευσης, πυρόσβεσης, πεπιεσμένου αέρα, επεξεργασίας νερού και λυμάτων και αυτοματισμών.

Ακόμη μια πολύ σημαντική πληροφορία είναι ότι το τεχνικό τμήμα αναλαμβάνει τη συντήρηση και επισκευή όλων των προϊόντων που εμπορεύεται η εταιρεία.

Οι τομείς στους οποίους η εταιρεία ΑΡΑΒΙΔΗΣ ΑΕ καλύπτει  τις αντίστοιχες  ανάγκες είναι οι εξής:

  • Βιομηχανίας
  • Τουριστικών επιχειρήσεων
  • Τεχνικών εταιρειών
  • Δήμων
  • Συνεργείων αυτοκινήτων
  • Μεταλλικών κατασκευών
  • Ξυλουργών
  • Γεωργών
  • Ερασιτεχνών

Το γεγονός ότι εδώ και 30 χρόνια η εταιρεία ΑΡΑΒΙΔΗΣ ΑΕ κατέχει ηγετική θέση στον χώρο της οφείλεται σε βασικά συστατικά επιτυχίας όπως είναι η ποιότητα, η ποικιλία, το άρτια οργανωμένο service, οι ανταγωνιστικές τιμές και η αντιπροσώπευση των μεγαλύτερων εταιρειών.

 
 
 
   
 
   
 
   
   
   
 
Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη
με:
   
 
   
 
Πατήστε παρακάτω για να δείτε την πιστοποίηση σε κανονικό μέγεθος.
   
 
Πιστοποιητικό Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας
     
     
     
 
Γρήγοροι σύνδεσμοι
 
 
ΑΡΑΒΙΔΗΣ ΑΕ
 
     
 

2ο χλμ
Κατερίνης - Ν. Εφέσσου

Τηλ.: 23510 47030

Service: 23510 47036

Φαξ: 23510 47039

 

web: www.aravidis.net

e-mail: info@aravidis.net

 
 
Πολιτική Απορρήτου